Reglament

INDICACIONS PER PARTICIPAR EN LA

9a CURSA SANT SILVESTRE

1. El Club Esportiu Tarragona Fondistes organitza la 9a Cursa Sant Silvestre que tindrà lloc el dia 31 de desembre a les 17:30 hores.

2. La sortida i l’arribada estaran situades a la Llotja de Pescadors (El Serrallo).

3. La distància a recórrer és de 7 quilòmetres. Si un participant no complerta el recorregut o comet una irregularitat serà desqualificat.

4. És obligatori fer la cursa amb pitrall.

5. El control d’arribada i classificació es farà amb xip integrat al pitrall.

6. En cap moment es podrà sobrepassar la comitiva que encapçala la cursa.

7. Els menors i acompanyants se situaran, per mesures de seguretat, a la meitat posterior del gruix de participants deixant la meitat capdavantera per a la resta de corredors.

8. Les indicacions del personal d’organització han de ser respectades en tot moment.

9. L’organització comptarà amb un servei de guarda-roba obert fins les 17:15 hores.

10. Les inscripcions podran formalitzar-se a partir del dia 30 de novembre fins el 27 de desembre o quan s’arribi als 1.500 participants. El cost de la inscripció serà de 10.

11. “Pitrall 0”.La Cursa de Sant Silvestre és una cursa solidària amb la Fundació Bonanit, per aquest motiu es podran fer aportacions voluntàries a aquesta ONG.

12. Les inscripcions i aportacions al “Pitrall 0” es podran realitzar a WALA Tarragona (Ctra. N-340, 220-B Parcel·la 11), el RESTAURAN RAFEL de dilluns a divendres de 7 a 14 h (C/ Prat de la Riba, 21) i al CLUB NATACIÓ TARRACO de dilluns a divendres, de 9 a 21h (Passeig Torroja, 89) de Tarragona, i a ESPORTS ARMOBAL (C/ Cambrils, 4) de Reus.

13. Premis en vals de material esportiu i trofeus pels tres primers classificats de la general masculina i femenina (100 €, 75 € i 50 €) i pels tres primeres sòcies i socis  (50 €, 40 € i 30 €) que estiguin al corrent de pagament, inscrits com a Tarragona Fondistes i que corrin amb l’equipament del club.

14. Premi d’un pernil al grup més nombrós de corredors disfressats amb la mateixa disfressa (mínim set persones) i al grup més nombrós amb la disfressa més original (mínim set persones). En el moment de fer la inscripció poseu-li un nom al grup. La decisió emesa pel jurat serà inapel·lable.

15. Sorteig de diferents articles entre tots els participants.

16. La bossa-obsequi es recollirà presentant el pitrall únicament el diumenge dia 30 de les 10:00 a les 14:00 hores i dilluns dia 31 de les 10:00 a les 16:00 hores a la Confraria de Pescadors de Tarragona.

17. Els inscrits manifesten que es troben físicament aptes per a disputar la prova i que hi participen sota la seva responsabilitat.

18. L’organització declina tota responsabilitat sobre danys que els participants puguin ocasionar abans, durant o després d’efectuar-se la cursa, causar-se ells mateixos o derivar d’ells a tercers.

19. La Cursa Sant Silvestre és una prova exclusivament atlètica. Per motius de seguretat no s’admetran altres mitjans per fer el recorregut (bicicletes, patins, etc…)

20. Els inscrits accepten les normes i recomanacions anteriors. Qualsevol dubte o situació no reflectida anteriorment es resoldrà segons les indicacions de l’organització.

21. S’autoritza a fer ús de les imatges enregistrades durant la cursa i dels correus electrònics per a comunicar curses i esdeveniments organitzats pel Club Tarragona Fondistes.

TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE SANT SILVESTRE 2012 LA TROBAREU A

santsilvestretarragonafondistes2012.wordpress.com

Trìptic per a descarregar

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: